Träffa ungdomsmottagningen digitalt

Du kan chatta och boka videomöte med Ungdomsmottagning online i appen Alltid öppet. Det går också att välja ungdomsmottagning att chatta med.

Ladda ner appen via itunes.apple.com (apple) eller play.google.com (android).

Videomöte med Ungdomsmottagning online

Skanna koden för att komma direkt till Ungdomsmottagning online i appen Alltid öppet.

I videomöte kan du få svar på frågor om kroppen, sex, relationer eller könssjukdomar. Vi kan också hjälpa dig med preventivmedelsrådgivning och recept på preventivmedel. Om barnmorskan bedömer att du är i behov av ytterligare undersökning, provtagning eller uppföljning kan du få en tid för besök på en av våra ungdomsmottagningar. Videomötet är gratis. Du kan endast boka tid åt dig själv. Scrolla ner i appen och håll utkik efter en skål kondomer för att hitta Ungdomsmottagning online i appen.

Chatta med din ungdomsmottagning

I chatten kan du ställa frågor och få enklare rådgivning. Vi svarar på din fråga inom 24 timmar nästkommande vardag. När du skrivit din fråga får du välja vilken ungdomsmottagning du vill chatta med.

Så här går det till

  • Ladda ner appen Alltid öppet kostnadsfritt från AppStore eller GooglePlay
  • Logga in säkert med BankId eller Freja eID Plus
  • Klicka på Ungdomsmottagning Online. Du kan välja att starta en chatt eller boka tid för ett videomöte.
  • För att starta videomötet loggar du in i appen några minuter innan avtalad tid. Du hittar ditt videomöte under rubriken Mina ärenden. För att ansluta till videomötet trycker du på "videomöte" och sedan "starta video". Videomötet startar när vårdgivaren ansluter till mötet.
  • Sitt på en lugn plats med god internetuppkoppling där du kan prata ostört, använd gärna headset.

Om du behöver avboka

Vi ber dig att avboka ditt videomöte i god tid om du inte har möjlighet att genomföra det. På så vis kan vi erbjuda din tid till någon annan som behöver den.

Support tekniska frågor

Har du tekniska frågor eller problem med appen mejlar du: alltidoppet.slso@sll.se