Maria Thunberg ny HR-direktör i SLSO

Maria Thunberg har rekryterats till tjänsten HR-direktör i Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Maria kommer närmast från HR-chefsrollen (motsvarande direktör) på Akademiska sjukhuset i Uppsala och lasarettet i Enköping.

Foto: Magnus Aronson

- Jag är glad att kunna meddela att rekrytering av ny HR-direktör till SLSO är klar, säger Maria Ohlson Andersson närsjukvårdsdirektör SLSO. Maria har tidigare verkat som HR-chef i Västerås stad och har lång och gedigen bakgrund inom HR-området. Maria är en stark förändringsledare och har en tydlig vision om hur HR blir ett verkligt bra verksamhetsstöd och en stor erfarenhet av att arbeta med strategisk kompetensförsörjning, arbetsgivarevarumärke, värdegrundsarbete samt medarbetare- och ledarutveckling.

–  Jag är mycket glad över förtroendet att få rollen som HR-direktör på SLSO och jag känner stor ödmjukhet inför uppdraget. Det känns som en fantastisk möjlighet att få bidra till SLSO resa framåt och jag ser verkligen fram emot att tillsammans med kollegor och medarbetare genomföra stegförflyttningar som bidrar till verksamhetens bästa, säger Maria Thunberg.

- Maria Thunberg tillträder efter sommaren och jag ser fram emot att hälsa henne välkommen till SLSO, säger Maria Ohlson Andersson.

Publicerad 2024-03-13