Listen

Medarbetare berättar

Möt våra medarbetare. Här kan du se filmer och läsa intervjuer med några av de 11 500 medarbetare som arbetar inom Stockholms läns sjukvårdsområde.

Filtrera

Filtrering

Arbetsterapeut
Barnmorska
Biomedicinsk analytiker
Chef
Dietist
Fysioterapeut
Handläggare
Kiropraktor
Koordinator/samordnare
Kurator
Logoped
Läkare
Medicinsk sekreterare
Medicinteknisk ingenjör
Psykolog
Receptionist
Sjuksköterska
Skötare
Undersköterska
Återställ

Anna Persson jobbar som psykolog i beroendevården.

Se mer

- Inom geriatriken så får du en otrolig bredd. Du får se så mycket och du möter en multisjuk patientgrupp som gör att man behöver tänka till hela tiden och det är det som jag gillar som sjuksköterska. Hör Arvid berätta mer om sitt jobb i filmen.

Se mer

Carlos jobbar som skötare på en avdelning för heldygnsvård i Haninge, inom Psykiatri Södra Stockholm. I ett sådant här jobb behöver man kunna bjuda på sig själv – absolut bjuda på sig själv, menar Carlos. Se filmen här.

Se mer

Caroline Bohman jobbar som psykiatrisk sjuksköterska på en beroendemottagning.

Se mer

Hör Johanna Larsson enhetschef och Cecilia Chartomatsidou sjuksköterska samtala om sina jobb inom geriatriken och varför de trivs så bra. Cecilia berättar också varför hon valde att återvända till Jakobsbergsgeriatriken efter en tid hos annan arbetsgivare.

Se mer

Daniel Uppström har jobbat som koordinator på Metadonsektionen inom Beroendecentrum Stockholm i tio år. Det står faktiskt aldrig stilla. Ser vi ett behov så jobbar vi mot att möta det behovet som patienterna har. Det är något som Daniel berättar om i filmen.

Se mer

"Det som driver mig, det är den här känslan av att kanske få vara med när det hände. Som i våra ALS-studier, att jag var där när man hittade läkemedlet som stoppade eller som fördröjde utvecklingen av ALS."

Se mer

Erika Törnqvist har jobbat som dietist i tio år. Idag arbetar hon på Kista Rehab. Som dietist måste man älska mat och vilja hjälpa människor, säger Erika. Se filmen med henne här.

Se mer

"Jag har jobbat inom geriatriken en längre tid och vet precis som du att det är långt ifrån långvård. Flödet under dagen är allt från akuta insatser till att få ta del av hur vår behandling ger effekt för patienten."

Se mer

Gunilla Brindell har jobbat som sjuksköterska i 35 år. Idag arbetar hon på Närakut Haga och Närakut Järva.

Se mer

Att hjälpa andra, men också själv lära sig av dem hon träffar. Det är vad Hanna Johansson tycker är roligast med sitt arbete som fysioterapeut. Läs intervjun med Hanna här. 

Se mer

Hanna Rönnqvist jobbar som arbetsterapeut på Centrum för cancerrehabilitering.

Se mer

Helene Argulander har alltid vetat att hon ville bli barnmorska. Det som ger henne energi i jobbet är all positiv feedback och alla möten med kvinnor och familjer. Läs hela intervjun här. 

Se mer

Janine Semius är metodstödjare och brukarinflytandesamordnare inom vuxenpsykiatrin, Norra Stockholms Psykiatri. Det som driver henne mest är mötena med patienter och närstående, kolleger och studenter, vårdgrannar och representanter från intresseföreningar. Se filmen här.

Se mer

Jasmin Ben Chaouch arbetar som receptionist på Kista Rehab. Hon har både dyslexi, ADHD och epilepsi som är ett funktionshinder. Men på grund av en fantastisk chef som alltid finns där och hjälper, stöttar och ger självförtroende så får hon det att fungera. Hör Jasmin berätta mer i filmen.

Se mer

”Jag älskar utvecklingsarbete och där lär man sig också hela tiden på vilket sätt man kan bedriva detta arbete. Man lär sig av varandra men vågar också pröva nya vägar och det lockar mig.”

Se mer

Inom geriatriken har vi den kompetens som behövs för att ta hand om de sköra äldre genom att arbeta i tvärprofessionella team där vi lyfter viktiga fokusfrågor som till exempel nutrition, munhälsa, risk för fall, hälsa och livskvalitet.

Se mer

Johan Vestman jobbar inom geriatriken. Det är fart, det är fläkt, det är superkul helt enkelt. Det menar Johan är bland det bästa med sitt jobb. Se filmen med Johan här.

Se mer

Johanna Elnäs har jobbat som arbetsterapeut i nio år. Här berättar Johanna om hur det är att jobba som arbetsterapeut i Neuroteamet, Rehab Nordväst . - Jag inspireras av mina patienter och att se dem gå framåt i sin rehabilitering säger Johanna i filmen.

Se mer

"Att tillsammans med någon annan få en förändring som ger betydelse och som gör att en människa kan växa." Det är en av de saker som June Boström gillar mest med sitt jobb som kurator på Centrum för diabetes inom Akademiskt specialistcentrum.

Se mer

1/3