Jasmin Ben Chaouch

Jasmin Ben Chaouch arbetar som receptionist på Kista Rehab. Hon har både dyslexi, ADHD och epilepsi som är ett funktionshinder. Men på grund av en fantastisk chef som alltid finns där och hjälper, stöttar och ger självförtroende så får hon det att fungera. Hör Jasmin berätta mer i filmen.

Jasmin Ben Chaouch

"Jag har både dyslexi, ADHD och epilepsi som är ett funktionshinder. Men tack vare min fantastiska chef som alltid finns där för mig, hjälper och stöttar och ger mig självförtroende, får jag det att funka."

Vad driver dig i jobbet?

Jag tycker om att vara social, älskar att träffa nya människor, prata med dem, veta mer om dem och sedan absolut den största drivkraften är att hjälpa människor, att få vara den som kan ge det där lilla som de blir glada av och som kanske betyder mycket för dem.

Vad känner du att du ger patienterna?

Jag hoppas ju och försöker så mycket som möjligt att ge dem en trygghet när de kommer till receptionen, att de känner sig välkomna och att de får den vård de behöver och det bästa bemötandet. Känslan av att kunna göra någonting för någon, som glädjer sig över det.

Vad är det bästa med att jobba här?

Det bästa med att jobba på Kista rehab som receptionist är ju absolut att få träffa alla människor med så olika etniciteter och få hjälpa dem.

Och sedan har ju jag både dyslexi, ADHD och epilepsi som är ett funktionshinder och jag har en fantastisk chef som alltid finns där för mig, hjälper mig och stöttar mig och ger mig självförtroende så att jag får det att funka helt enkelt.

Vilka egenskaper är bra att ha i ditt jobb?

Jag är femspråkig och vi jobbar ju i en mångkulturell förort så det är en väldigt bra egenskap att kunna tala flera språk.

Vad känner du att patienterna har lärt dig?

De har lärt mig att vara positiv, absolut det kan jag säga de har lärt mig att vara mer positiv och att allt är möjligt.

Vi har ju många som kommer på rehabilitering och man får se deras utveckling och då ser man att många kämpar hårt och att möjligheten är stor…det finns stora möjligheter att bli frisk och bli bättre.

Jobba med Jasmin

Vill du ha ett lika roligt jobb som Jasmin? Du hittar alla våra lediga jobb för receptionister och andra administratörer i Region Stockholms jobbank.