Guldstjärna: Funktion i fokus åter bästa verksamhetstidning

För tredje gången har Habilitering & Hälsas tidning "Funktion i fokus" vunnit Publishingpriset i kategorin Bästa verksamhetstidning. Det är en av Guldstjärnorna i SLSO:s Kvalitetsbokslut 2021. Här kan du se en kort film om "Funktion i fokus" och varför den blivit så framgångsrik.

”Vi hoppas ju, genom att jobba redaktionellt, att man ska kunna prata mer om funktionsnedsättningar och att det inte är någonting som är konstigt utan att vi skapar en större förståelse för vad funktionsnedsättningar är och också avdramatiserar det,” säger Ann-Charlotte Englund Jönsson som är kommunikatör på Habilitering & Hälsa.

Habilitering & Hälsa ger ut tidningen ”Funktion i fokus”, som för tredje gången vunnit Publishingpriset för bästa verksamhetstidning. Hör Ann-Charlotte berätta mer i filmen.

Skriven version av filmen

Vill du hellre läsa en nedskriven version av vad som sägs i filmen, så hittar du den här: Guldstjärna: Funktion i fokus åter bästa verksamhetstidning - transkriberad (länken öppnas i det här fönstret)

Vill du veta mer?

Du kan läsa mer om ”Funktion i fokus”, inklusive tidigare nummer, på Habilitering & Hälsas webbplats: habilitering.se/fakta-och-rad/funktion-i-fokus (länken öppnas nytt fönster)

På webbplatsen för Stockholms läns sjukvårdsområdes Kvalitetsbokslut hittar du fler exempel på framgångsrika projekt under 2021: kvalitetsbokslutslso.se (länken öppnas nytt fönster)

Publicerad 2022-04-27